skip to Main Content

Disclaimer / Privacy bepalingen

Deze website is gemaakt in opdracht van Ad Luijkx Transport. Hoewel uiterste zorg wordt besteed om de inhoud van deze site zo compleet, correct, actueel en toegankelijk mogelijk te maken, blijft het mogelijk dat informatie is opgenomen die incorrect, incompleet of verouderd is. Aan de geboden informatie kunnen geen rechten worden ontleend en Ad Luijkx Transport is niet aansprakelijk voor de gevolgen van het gebruik van de informatie.

Hoewel Ad Luijkx Transport met zorg bepaalt naar welke websites wel of niet wordt verwezen, aanvaardt zij geen aansprakelijkheid voor de inhoud van internetpagina’s waarnaar verwezen wordt (indien van toepassing) De informatie mag uitsluitend door de afnemer zelf worden gebruikt. Afnemer mag de informatie niet overdragen, verveelvoudigen, bewerken of verspreiden.

Informatie die u via e-mail aan Ad Luijkx Transport verstuurt, zal alleen voor intern gebruik door Ad Luijkx Transport worden aangewend. Uitgangspunt is dat Ad Luijkx Transport zich daar waar mogelijk conformeert aan de huidige privacybepalingen die wettelijk zijn vastgelegd.

Back To Top